Tuesday, May 12, 2009

Info za Vas 7 koji ste pitali “Kako?”

2-6
Za sve novcane, bilo devizne ili dinarske uplate molimo koristite ovaj broj racuna:
  • 325-9300700458950-96 kod OTP Banke Novi Pazar sa naznakom: Enad Turkovic

Za Western Union i ostale transfere molim koristiti:

  • Enad Turkovic - Avnoj-a B/17 ili Postanski fah 137
    36300 Novi Pazar, Serbia

Broj telefona za ostale informacije: 00 (0)64 513 0713

Ako se vech spominju rokovi ma rokovi su odavno probijeni samo je vazno da ko god uplacuje upishe svoje ime radi pracenja uplata!

Bez Putokaza…

06042009ANe mogu imati mir koji sam dole spomenuo. Skoro pa je nemoguce. Istina, probao sam nekoliko puta ali to u ovom okruzenju ne funkcionise. Voleo bi da opet imam stari atelje, ili neki drugi, ali svakako mesto za koje mogu tvrditi da pripada samo meni. Potrudicu se da tako bude, ubrzo.

Terapije i pretrage se nastavljaju, cini mi se u nedogled. 14 meseci nerada polako pokazuje svoje zube a ja polako posustajem. Veruj, chupam one rezervne atome snage... ne hranim se dobro, nemam vise od polovine lekova jer se kupuju i pravo da ti kazem neznam sta mi je dalje ciniti jer je ovo ivica izdrzljivosti u mnogo cemu.

Probao sam da sve shto ne funkcionise jednostavno bacim sebi iza ledja ali sam tako sebi napunio punu vrecu koju teglim i preko svega sto mogu.

Dace Bog pa ce i ovo proci i znam da cu se toga gorko secati. Samo nek' prodje. Nek' jedamput ode od mene, ovaj nemir i ovaj pritisak i preko svega.